Garantie si retur

Toate produsele comercializate de catre PAPIONETTE dispun de garantie conform legilor in vigoare din Romania, 449 art. 16 din 2003. Termenul de garantie al produselor este de 30 zile.

In cazul in care intampinati probleme la un produs achizitionat la Papionette, va rugam sunati la nrl: 0749.465.400, sau va asteptam la adresa str. Eroilor nr. 32, Cluj Napoca, jud. Cluj.

Conditii de garantie

In perioada de garantie produsele care s-au defectat in urma unor vicii de material sau de fabricatie se repara sau se inlocuieste dupa caz. Papionette isi asuma diagnosticarea, expertiza, repararea si/sau inlocuirea gratuita a produselor defecte. Produsele care nu pot fi reparate vor fi inlocuite de catre Papionette. In cazul in care modelul respectiv nu se mai comercializeaza, produsul va fi inlocuit cu un alt produs similar, cu aplicarea diferentei de pret sau se va storna la cererea clientului. Costul transportului catre Papionette va fi suportat de catre client, iar returnarea produsului de catre Papionette.

Produsul achizitionat de catre Papionette nu reprezinta obiectul garantiei in urmatoarele situatii:

1. Daca produsul prezinta defectiuni sau deteriorari cauzate de lichide, daca sunt obiecte/materiale straine pe suprafata produsului, daca exista arsuri provocate din cauza utilizarii necorespunzatoare a produsului.

2. Nerespectarea de catre utilizator a conditiilor de manipulare, transport, depozitare, utilizare si intretinere prevazute de catre producator.

3. Deteriorarile fizice estetice (rupturi, zgarieturi) nu reprezinta obiectul garantiei.

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Daca nu ai gasit raspuns la intrebarea ta aici, contacteaza-ne prin telefon sau pe mail la [email protected]