Reseller Papionette

Va multumim ca ati accesat aceasta pagina. Avem placerea de a va prezenta o gama variata de produse de pe site si totodata sa va facem cunoscuta oferta noastra.

Salutam partenerii cu care dorim sa dezvoltam impreuna afaceri profitabile si de durata.

Pentru revanzatori si pentru cei care vor sa devina distribuitori ai produselor noastre avem oferte personalizate cu preturi speciale.

Avantaje:

Veti fi in permanenta informati asupra noilor produse aparute in gama.

Oferiti clientilor dumneavoastra produse de o calitate superioara fabricate in Romania cu un raport bun calitate/pret.

La cerere:

pentru partenerii deja existenti exista posibilitatea de a va prezenta mostre pentru produsele noi aparute in colectia noastra direct la sediul dvs. Pentru ca stim foarte bine ce inseamna (pentru cei care sunt in domeniu) de a avea un produs in mana si la vedere.

In functie de situatie livrarea produselor sau mostre se face prin curier rapid.

Fi distribuitor acum fara alte conditii !

Simplu,daca aveti deja un magazin stradal in mall-uri, centre comerciale sau online in care comercializati accesorii, haine

Sau Va Intrebati:

cum sa faceti bani in timpul liber, usor, simplu si legal ? Sunteti o persoana dinamica cu abilitati de vanzare, negociere si promovare, care doreste sa castige bani pe langa salariu ? Cu noi va puteti suplimenta veniturile usor si rapid !

COMANDA MINIMA

Pentru a deveni revanzator Papionette va trebui sa faceti o comanda minima de 10000 lei ca valoare fara TVA 19%, iar urmatoarele comenzi sa fie de minim 5000 lei lunar pentru a pastra pozitia de revanzator.

PLATA

Plata comenzilor se va face ramburs la livrarea comenzii prin curier.

LIVRARE

Produsele aflate pe stoc vor fi livrate in maxim 7 zile lucratoare. Valoarea transportului este de 20lei/comanda . Transport GRATUIT la comenzi mai mari de 800 lei

Produse interesante, preturi imbatabile,livrare rapida, vanzari cu un profit maxim si clienti fericiti ! Toate aceste beneficii si multe altele va vor da suficiente motive sa deveniti revanzator si sa va bucurati ca lucrati in parteneriat cu noi.