Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui site


Papionette ("noi") va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului www.papionette.com ("site-ul"), sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii ("Termenii"). Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.


Produsele comercializate in magazinul online www.papionette.com sunt noi si originale. Producator principal al accesoriilor fiin Papionette


Informatii privitoare la livrare:


Termenul de livrare este de circa 2 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.


Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.


Taxa de Transport prin Curier Rapid este:


- gratuita pentru comenzi cu valoarea mai mare de 170 RON,


- 18 RON pentru orice comanda


Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.


In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de depunerea comenzii.


In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail. Acesta va fi trimis de catre Papionette.


Curierul va instiinta telefonic in ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va ajunge la adresa specificata. Coletul poate fi ridicat de orice membru al familiei, dupa achitarea sumei de plata catre Agentul Curier in cazul in care ati optat pentru varianta Ramburs.


In cazul in care nu doriti sa pastrati produsul inlocuitor, aveti la dispozitie 14 zile pentru a-l returna, valoarea produsului urmand sa fie returnata in termen de max. 30 de zile.


Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului comform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.


Conditii de cumparare Engros


Articolele comercializate la preturi En-gros pe site-ul www.papionette.com pot fi achizitionate doar de persoane juridice si numai in cantitati de peste 50 de bucati.


Comanda minima este de 500 RON urmand ca plata sa se faca in avans, online cu cardul sau prin transfer bancar.


De asemenea transportul comenzii se plateste tot in avans, urmand ca dupa validarea platii, comanda sa ajunga in cel mai scurt timp la destinatar.


Este strict interzisa comercializarea online a articolelor achizitionate de pe site-ul www.papionette.com! In caz de nerespectare ne rezervam dreptul de a anunta organele competente.


Drepturile privind comercializarea produselor Papionette le au doar comerciantii acceptati de catre Papionette


Modalitati de plata:


Prin ramburs: Plata se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului


Prin plata online:


1. Cum cumpar produse de pe site-ul www.papionette.com?


Papionette vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.paypal.com. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.


Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:


a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Cumpara acum!"


b. Introduceti datele dvs. personale.


Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti.


Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Papionette, nici de catre Paypal. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Papionette si Paypal nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.


Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".


Prin PayPal:


Cumparaturile online prin PayPal va ofera un plus de siguranta, deoarece nu trebuie sa trimiteti datele de card la fiecare achizitie. Astfel probabilitatea ca acestea sa fie interceptate scade. De asemenea, procesul de cumparare se face mai rapid datorita usurintei metodei de plata.


Pentru a folosi aceasta modalitate, urmati urmatorii pasi: dupa adaugarea articolului in cos alegeti modalitatea de plata prin PayPal. Logati-va in contul de PayPal si efectuati plata rapid si sigur!


2. Politica de securitate


Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?


Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de Paypal. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:


Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite Papionette si Paypal garanteaza securitatea sistemelor sale informatice.


3. Metode de plata


Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata sau PayPal. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.


Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului PayU cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.


Pentru livrari intracomunitare (EU) plata intregii comenzi se va face anticipat, cu cardul bancar. Se va percepe o alta taxa de transport, care va fi calculata in functie de Destinatie.


Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:


Pentru a putea cumpara de pe www.papionette.com trebuie sa aveti un cont pe website-ul nostru.


In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in documente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.


In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici-o notificare prealabila.


Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.


Puteti sa utilizati site-ul nostru doar daca sunteti de acord cu acesti "Termeni si conditii" Dumneavoastra sunteti responsabil pentru mentinerea caracterului secret al parolelor dumneavoastra, informatiilor privind autentificarea si contul. Veti fi tras la raspundere financiar pentru toate utilizarile site-ului nostru de oricine care utilizeaza parola dumneavoastra si informatiile dumneavoastra de autentificare. Sunteti de acord sa fiti pe deplin responsabili pentru orice comenzi si plati facute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastra.


De asemenea, declarati si garantati ca toate informatiile furnizate de dumneavoastra sunt adevarate si exacte.

Puteti utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plati sau viziona produsele noastre. Nu puteti utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comanda sau plata ilegala, frauduloasa sau speculativa; pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da nastere la o raspundere civila, sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acesti Termeni.


Noi putem, in orice moment si fara preaviz sau raspundere, inceta sau restrictiona accesul dumneavoastra la toate componentele sau oricare componenta a site-ului nostru. Accesul dumneavoastra la site-ul nostru s-ar putea sa nu fie neintrerupt sau disponibil in orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori aparute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorile aparute, sau lipsa virusilor ori a altor comportamente daunatoare pe site-ul nostru sau pe serverele care il fac disponibil. Nu aveti dreptul sa utilizati niciun dispozitiv, software sau rutina care intervine sau incearca sa intervina in operarea normala a site-ului nostru si nici sa luati vreo masura care impune o incarcare nerezonabila pe echipamentul nostru informatic.


Orice incercare de accesare ale datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificarea continutului www.papionette.com, afectarea performantelor lui se considera tentativa de fraudare.


Limitarea raspunderii


Noi nu vom fi, si colaboratorii nostri nu vor fi, responsabili sau raspunzatori pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, dauna, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, raspundere stricta sau altfel, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, (II) orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare, revanzare sau plata), sau (III) executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.


Aceasta renuntare la raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificare a, sau utilizare a inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.


Protectia datelor personale:


In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra înregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevazute de lege conform notificarii numarul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009.


Prin comenzile pe care le realizati va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. de contact sa fie prelucrate de catre Papionette.


Papionette garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: Papionette.


Informatii privitoare la returnarea produselor:


Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.


Solicitati telefonic returul printr-un apel la numarul 0743601311


Returnarea efectiva a produsului se poate face prin curierat rapid, cu conditia ca acesta sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat(in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte.


Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor.


In cazul in care sunteti de pe teritoriul Romaniei, puteti sa expediati returul in regim gratuit, doar prin firma de curierat Fan Curier, cu specificatia pe colet : "Plata la destinatar".


Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar.


Societatea noastra detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.papionette.com sunt in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand cheltuiala de Transport (tur, retur).


Legislatia romaneasca in vigoare prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".


Garantia articolelor


Garantia articolelor noastre este de 30 de zile calendaristice. In situatia nerespectarii instructiunilor de intretinere, drepturile la garantie se pierd.


Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.


Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected].


Drepturi de autor:


Noi, impreuna cu furnizorii nostri de servicii si produse ("Furnizorii"), detinem si avem drepturile de autor asupra site-ului nostru si tuturor continuturilor acestuia. Nu veti copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afisa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din continutul, datele, informatiile sau materialele gasite pe site-ul nostru decat in urma obtinerii acordului scris al reprezentantului societatii noastre sau doar in scop necomercial.


Denumirile produselor, Imaginile, Modalitatea de prezentare, Marcile comerciale, Logo-urile si Marcile de serviciu afisate pe site-ul nostru ("Marcile") sunt propietate intelectuala ale Papionette si inregistrate ca fiind ale ale noastre si ale Furnizorilor nostri.


Marca Papionette a fost publicata in Buletinul Oficial de Proprietate Industriala in data de 28.10.2013. Nr. de marca atribuit M 2013


07479.

Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru si accesul pe site-ul nostru nu va acorda nici-o licenta sau drept de a utiliza oricare din Denumiri, Imagini, Marci. Nu veti utiliza niciun robot, spider, alt dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Intregul software, aplicatiile, si modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastra sau a partenerilor nostri, de la care am obtinut licente. Nu puteti reproduce, deconstrui (reverse engineering), crea lucrari derivate, dezasambla sau decompila, vinde, inchiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru.


Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail:[email protected]


Prevederi generale


Nu puteti cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligatiile dumneavoastra din acesti Termeni si Conditii. Noi putem modifica acesti Termeni in orice moment. Folosirea continua de catre dvs a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusa Termenilor in vigoare la momentul utilizarii de catre dumneavoastra. Va trebui sa revedeti acesti Termeni periodic. Folosirea continua de catre dumneavoastra a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare, va insemna acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor modificati. Cu exceptia celor descrise in propozitiile precedente, dumneavoastra si noi putem sa modificam acesti Termeni numai intr-un document scris semnat sau acceptat in alt mod de dvs si de noi. Daca noi nu actionam in legatura cu incalcarea de catre dvs sau de catre altcineva cu orice ocazie, nu inseamna ca renuntam la dreptul nostru de a actiona in legatura cu incalcari viitoare sau similare. Daca o instanta constata ca vreo prevedere din acesti Termeni este neexecutabila sau invalida, acea prevedere va fi aplicata in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila iar ceilalti Termeni vor ramane in vigoare si executabili.


Acesti Termeni, impreuna cu acele articole care au devenit parte din acesti Termeni prin referire, alcatuiesc intreaga intelegere dintre noi si dvs in legatura cu utilizarea de catre dvs a site-ului nostru, si inlocuieste orice intelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de catre dvs a site-ului nostru.


Acesti termeni si conditii, precum si respectarea de catre dvs si de catre noi a acestora sunt guverntate de legislatia romaneasca. Daca inaintati vreo actiune in instanta legata de utilizarea de catre dvs a site-ului nostru, a produselor si serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteti de acord sa inaintati aceasta actiune numai in instantele judecatoresti de pe teritoriul Romaniei si numai dupa notificarea, in scris, a Papionette. In oricare astfel de actiune sau orice actiune pe care noi o putem initia, partea care are castig de cauza va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecata suportate in legatura cu actiunea, inclusiv dar fara a se limita la costuri, atat impozabile cat si neimpozabile. O versiune tiparita a acestui acord si a oricarei notificari date in forma electronica va fi admisibila in procedura judiciara pe baza acestor Termeni sau legata de acesti Termeni in aceeasi masura si supusa acelorasi conditii ca alte documente comerciale si consemnari generate initial si pastrate in forma tiparita.


Daca detineti un cont pe www.papionette.com inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus, asadar va asumati raspunderea pentru orice nerespectarea a acestora.